halloweenpompoenen maken bij plexat

Gewapend met gereedschap en allemaal een eigen pompoen hebben 20 kinderen bij jongerencentrum Plexat , een Halloween lampion gemaakt. Het was nog best een zware klus om zover te komen.

Uithollen en vervolgens nog de figuren er uitsnijden, dat valt lang niet mee. Het resultaat was echter verbluffend! Nadat de waxinelichtjes waren uitgedeeld veranderde het jongerencentrum in Halloween stijl.

Iedere woensdagmiddag is het jongerencentrum PleXat van SMON Welzijn geopend. Iedere woensdagmiddag zijn er allerlei activiteiten te doen welke geheel kosteloos te bezoeken zijn voor alle kinderen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs . Kijk voor meer info op staging2.smon.nl of bel 0529-482121.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.