groen links doet mee aan verkiezingen raalte

Groen Links zal zich inzetten op verbetering van de eigen leefomgeving. Het leeglopen van de woonkernen doordat voorzieningen verdwijnen, is niet duurzaam, stellen de GL-leden. “De gemeentepolitiek van Raalte laat kansen liggen die ook tijdens deze crisis een stapje naar een groener samenleving mogelijk maken,” aldus de partij.

Ralph Mulders is verkozen tot lijsttrekker. Afgelopen maanden zijn plaatselijke belangengroeperingen door Groen Links bezocht en is er geïnventariseerd wat de voornaamste uitdagingen in de woonkernen zijn. In december wordt dit uitgewerkt tot een verkiezingsprogramma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.