griezelen en shoppen in olst

De eerste ‘Moonlight shopping met Halloween’ georganiseerd door ondernemersvereniging GO was een groot succes vrijdagavond. Vele kinderen liepen verkleed in Halloweensfeer mee.

Door de grote opkomst liep het bij de Blokker storm bij het ophalen van de lampionstokjes, waarna iedereen naar Tuincentrum Hollegien liep, om zich te laten schminken en vervolgens deel te nemen aan de optocht achter de Holsto Bloazers aan.

Alle deelnemende ondernemers hadden hun etalage aangepast aan de Halloween sfeer en overal was er kaarslicht. Na de optocht konden de kinderen op verschillende plaatsen in het centrum iets lekkers ophalen, waardoor het gezellig druk was in het dorp.

Uit de heksenhoeden waar men ’s avonds de kassabonnen in kon deponeren, zijn 3 prijswinnaars getrokken, die zaterdagmiddag hun prijs (een cadeaubon van €50,- te besteden bij een GO-ondernemer) in ontvangst konden nemen.

De winnaars zijn vlnr Mw. Dijk, Mw. Bijsterbosch en de moeder van Ella van Breukelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.