goudsmeden bij elferink mode

Martin Biljardt, goudsmid en diamantzetter van “MB Jewels” uit Wijhe, komt bij Elferink Mode in Wijhe. Dit doet hij op zaterdag 16 november van 11.00 tot 17.00 uur. Hij laat zien hoe je van een eenvoudige ring/hanger iets speciaals kan maken.

Afgelopen zaterdag was Martin ook bij Elferink Mode aanwezig. Aan vele geïnteresseerden liet Martin zien wat je allemaal met een sieraad kunt doen. Ook kan je jouw sieraden ter plekke professioneel laten reinigen, beoordelen of ter reparatie aanbieden.

Als extraatje verloot Elferink Mode onder de klanten drie speciaal gemaakte sieraden van Martin Biljardt. Dat kan een ring of een hanger zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.