gewonde bij ongeluk spanjaardsdijk

Bij een aanrijding tussen een personenauto en een bestelbusje is maandagmorgen één gewonde gevallen. De aanrijding vond plaats op de Spanjaardsdijk tussen Heeten en Schalkhaar, te hoogte van het pannenkoekenhuis.

Beide voertuigen reden elkaar tegemoet op de Spanjaardsdijk: Het busje kwam uit de richting Heeten, de auto uit de richting Schalkhaar. Vermoedelijk ontstond de aanrijding toen de personenauto af wilde slaan richting de Putmansweg.

Een inzittende van de personenauto is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.