gevederde vrienden in buurthuis middel

In het buurthuis van Middel kan je het hele weekend verschillende vogels bewonderen. Daar wordt namelijk de tentoonstelling van Vogelvreugd Olst-Diepenveen gehouden. Wethouder de Jager van de gemeente Deventer opende de tentoonstelling. Er zijn 302 vogels in het buurthuis, waarvan 45 vogels van de jeugd zijn.

De beste vogel die algemeen kampioen werd was de Lori-van de Blauwe bergen. De kampioen en alle andere vogels kan je bezichtigen op zaterdag 2 november van 10.00 tot 20.00 uur en zondag 3 november van 10.00 tot 16.00 uur. Je kan deze dagen zelf ook een vogel kopen.

Foto’s werden gemaakt door Alex Schokker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.