Home / archiefcentraal / gevederde vrienden in buurthuis middel

gevederde vrienden in buurthuis middel

In het buurthuis van Middel kan je het hele weekend verschillende vogels bewonderen. Daar wordt namelijk de tentoonstelling van Vogelvreugd Olst-Diepenveen gehouden. Wethouder de Jager van de gemeente Deventer opende de tentoonstelling. Er zijn 302 vogels in het buurthuis, waarvan 45 vogels van de jeugd zijn.

De beste vogel die algemeen kampioen werd was de Lori-van de Blauwe bergen. De kampioen en alle andere vogels kan je bezichtigen op zaterdag 2 november van 10.00 tot 20.00 uur en zondag 3 november van 10.00 tot 16.00 uur. Je kan deze dagen zelf ook een vogel kopen.

Foto’s werden gemaakt door Alex Schokker.

Lees ook

Alles tegelijk en papa kan niet heksen

Bas Diemel uit Heeten schrijft kinderboek op basis van eigen ervaringen als huisman in coronatijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.