Home / archiefcentraal / feestelijk wijhe verloot boxspring

feestelijk wijhe verloot boxspring

Komende zaterdag komen de Sint en zijn Pieten naar ‘het leukste dorp van Overijssel’ Wijhe. Zoals elk jaar start dan ook de December-stempelactie van de Wijhese winkeliers. Bij de deelnemende winkeliers krijg je voor elke 5 euro aan bestedingen een stempel. Met een volle kaart maak je onder andere kans op een boodschappenpakket. De hoofdprijs is dit jaar een Boxspring, die beschikbaar wordt gesteld door Slaapzaal Wijhe.

Volle stempelkaarten kan je inleveren bij Slagerij Bergevoet, Mico Mode en de Albert Heijn. Niet alleen maak je kans op mooie prijzen, bij vijf volle stempelkaarten krijg je op 13 en 20 december tussen 19.00 en 20.00 uur een gratis presentje. Deze is af te halen in het Decemberlokaal. Deze presentjes hebben wel een maximum van twee per huishouden.

Wijhe is sowieso in de feestsferen de komende maand. Zo is er namelijk niet alleen een stempelactie, maar ook een kerstmarkt op zaterdag 14 december. Tussen 18.00 en 21.00 uur wordt het winkelgebied omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Heb je nou de hele zolder nog vol staan met kerstspullen en wil je die graag kwijt, dan kan je ook een kraam bestellen. Dit kan door te bellen met Anne-Berger Weerkamp op nummer 0570524686, of via mail op anne-berber@hotmail.com. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.