ensemble de thuiskomst geeft nicolaasconcert

Verrassend duo bij De Nicolaas Concerten in Wesepe

Het komende Nicolaas Concert worden bezoekers getrakteerd op een verrassend en verfrissend optreden. Op zondag 24 november speelt Duo de Thuiskomst (accordeon en viool) in de 13e eeuwse kerk van Wesepe. Een indrukwekkend duo met een breed repertoire en een zeer gedegen klassieke achtergrond.

Duo de Thuiskomst kent een bijzondere bezetting. De combinatie van viool en accordeon geeft een hele mooi andere kijk op klassieke muziek. Dat bewezen violiste Quirine van Hoek (1968) en accordeoniste Ellen Zijm (1987) al eerder. In zalen als Vredenburg en het Concertgebouw en tijdens het Grachtenfestival raakten ze de harten van het publiek met hun brede repertoire. Naast muziek van de vroege barok tot 20e eeuw beheersen ze ook echte volksmuziek als de Argentijnse tango, Klemzer of Ierse folk.

De veelzijdigheid van Duo de Thuiskomt hoort u ook tijdens het concert in de Nicolaaskerk. Dit begint zondagmiddag 24 november om 15.00 uur, deuren open om 14.30 uur. Kaartjes kosten € 12,50 per stuk incl. koffie of thee in de pauze en zijn te reserveren – via staging2.denicolaasconcerten.nl – of op de dag zelf aan de deur te koop (graag gepast betalen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.