elisa krijgsman sluit evango af

OMMEN – Gospelmusicus Elisa Krijgsman en zijn band spelen op zondag 17 november in sporthal de Carrousel in Ommen. Het gratis toegankelijke concert, dat om 19.30 uur begint, is onderdeel en tevens afsluiting van het openingsfeest van het gebouw van de Evangelische Gemeente Ommen.

Na dertig jaar gebruik gemaakt te hebben van diverse gebouwen in Ommen door die steeds voor enkele uren of dagdelen te huren, is de ‘Evango’ sinds kort permanent huurder van het voormalige WMO-loket, onderdeel van de Carrousel. Op de 17e november wordt het gebouw (Chavalleraustraat 16) rond half twee met enig vertoon officieel door de geloofsgemeenschap in gebruik genomen. De openingshandeling wordt gevolgd door een korte dienst in de sporthal, waar normaal de diensten op zondagmorgen ook worden gehouden.

’s Middags wordt eveneens in een deel van de sporthal een groot kinderfeest gehouden, dat zal draaien om het thema ‘Bouwen op de rots’. Alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar zijn hiervoor tussen 16.00 en 17.00 uur welkom. Ook hier is de toegang gratis. Volwassenen zijn eveneens welkom bij dit kinderfeest, maar dienen zich een beetje op de achtergrond te houden.

Het accent van het avondconcert zal liggen op moderne gospelmuziek. Elisa Krijgsman is sinds enkele jaren de persoon om wie de jaarlijkse nieuwe productie van Opwekkingsliederen draait. Hierdoor drukt hij met zijn muziek een behoorlijke stempel op de moderne aanbiddingsmuziek in Nederland. Aan het concert ’s avonds wordt ook medewerking verleend door mimespeler Jaap.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.