Home / archiefcentraal / eindelijk geld voor de n35

eindelijk geld voor de n35

Een voorstel van CDA Overijssel om ook de verbinding Raalte-dorp met Raalte-Noord op de knelpuntenlijst te krijgen is ook aangenomen.Meerdere knelpunten staan op de lijst om met voorrang aangepakt te worden.

Woordvoerder Jack Blom van het CDA is goed te spreken over de steun aan de moties: “We moeten vinger aan de pols houden om te versnellen. We willen toegezegde tijdslijnen halen. Ook het knelpunt bij Raalte moet goed en snel bekeken worden. Een goede aanpak daar zorgt voor een snellere doorstroming op de N35 en een veilige en goede verbinding binnen Raalte.”

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.