eerste voorstellingen in nieuw theater

Het vernieuwde HOFtheater is bijna klaar en daarom gingen afgelopen week de eerste verhuisdozen naar het nieuwe pand. Veel tijd om rustig uit te pakken is er niet. Vanaf 22 november staat SintShowPaleis als eerste op het programma. Drie dagen lang zijn de shows te zien. Op 29 november staat cabaretier Marco Roelofs in het theater met zijn voorstelling KAAL.

Marco Roelofs kan je onder andere kennen van de punkband de Heideroosjes. Wie kaarten koopt voor de voorstelling van Roelofs krijgt niet alleen een avond vol entertainment, maar kan ook kans maken op zijn nieuwe cd.

Naast voorstellingen organiseert het HOFtheater ook workshops. HOFadvies, Vrijwilligerspunt Raalte en Sportbedrijf Raalte geven bijvoorbeeld twee workshops over online communicatie. Verenigingen kunnen zich aanmelden via een formulier op de website van het theater.

De HOFbon is vanaf nu te koop bij bibliotheek Raalte. Dit is een speciale cadeaubon van het HOFtheater, die je kan besteden aan kaartjes voor theatervoorstellingen. De bonnen zijn te krijgen voor 5, 10 en 20 euro.

Met de verhuizing heeft het kantoor van het theater ook een nieuw adres:

HOFinSalland

Voorhof 2

8102 MH Raalte

Op internet is het theater te vinden op http://staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.