Home / archiefcentraal / een avondje tv met apollo

een avondje tv met apollo

Afgelopen weekend speelde de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit Olst het winterconcert. Voor een volle zaal in het Holstohus werd afgelopen zaterdagavond een vol programma gebracht, waarin een avondje TV centraal stond.

Erelid Henk Reijners werd tijdens het concert gehuldigd voor zijn 70 jarig lidmaatschap. Hij werd hierbij toegesproken door J.Oegema, die namens de KNFM de bijbehorende onderscheiding uit mocht reiken. Namens Apollo gaf voorzitter N.Wurkum een toepasselijke glasgravure.

De organisatie in een persbericht: “Onder leiding van dirigent Johan Wensink werden de bezoekers aangenaam vermaakt met muziek, sport en cabaret, waarbij de actuele plaatselijke politiek op humoristische wijze werd belicht. Zelfs een ritje in de kabelbaan naar Fortmond ontbrak niet. Al met al een geslaagde avond die werd afgesloten met een staande ovatie van het publiek.”

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.