dwangsom voor bewoners recreatiewoning

De gemeente Raalte legt de bewoners van zeven recreatiewoningen op verschillende in Heino en Heeten een last onder dwangsom op. De bewoners wonen volgens de gemeente permanent in de recreatiewoningen en dat is niet toegestaan in Raalte.

Per maand dat de bewoners er permanent blijven wonen, moet er 3.000 euro betaald worden. Die som kan oplopen tot maximaal 30.000 euro. Het gaat om drie bungalows aan de Schoolbosweg in Heino, twee op Park Old Heino en twee op Parc Salland in Heeten.

De gemeente baseert haar bevindingen op basis van langdurige controles. Zo zouden er met regelmaat auto’s voor de deur van de woningen staan, hebben de bewoners geen ander adres in de gemeentelijke basisadministratie en gegevens van het Kadaster.

De bewoners kunnen tegen de oplegde last onder dwangsom in bezwaar gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.