duel eagles definitief gestaakt

De wedstrijd van Go Ahead Eagles is wegens het noodweer definitief gestaakt. Het duel met Heracles werd na een paar minuten voetballen eerst nog tijdelijk stilgelegd. Na het hervatten van de wedstrijd, werd deze een kwartier later alsnog definitief gestaakt.

De wedstrijd was slechts een paar minuten oud toen Van Sichem besloot de boel stil te leggen wegens het aanhoudende noodweer. De donderslagen en flitsen waren dusdanig dichtbij dat beide teams de kleedkamers opzochten.

De scheidsrechter testte later het veld. Het duel kon volgens de leidsman weer hervat worden. De spelers kregen even de tijd om de spieren weer warm te krijgen middels een korte warming-up.

Nadat de pot ongeveer een kwartier hervat was, besloot Van Sichem wederom de kleedkamers op te zoeken. Het was goed te zien dat het noodweer het veld flink had verslechterd, waardoor echt voetballen eigenlijk niet te doen was. Tackels werden door de hevige regenval ook zeer gevaarlijk. De leidsman besloot dan ook de wedstrijd definitief te staken.

De KNVB zal moeten beslissen wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.