drietal opgepakt voor diefstal vrachtwagen

De diefstal van de vrachtwagen werd maandagochtend ontdekt bij een bedrijf in Deventer. De eigenaar zat niet stil en leverde de politie allerlei informatie aan en ook kregen collega-chauffeurs een foto van de gestolen vrachtwagen te zien.

Aan het begin van de middag werd de vrachtwagen door een chauffeur in de omgeving van Steenwijk gesignaleerd. De gewaarschuwde politie trof de vrachtwagen en drie mannen aan op een bedrijventerrein in Steenwijk. Het trio uit Olst werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Op dinsdag november werd in dit onderzoek nog een 43-jarige man uit Steenwijkerland aangehouden.

De vrachtwagen wordt nog forensisch onderzocht en gaat dan zo spoedig mogelijk terug naar de eigenaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.