drie autos botsen bij spoorwegovergang

Bij de spoorwegovergang op de Almelosestraat in Raalte zijn dinsdagmorgen drie auto’s op elkaar gebotst. Dat gebeurde vermoedelijk, omdat de bestuurder van de achterste auto te laat opmerkte dat de auto’s voor hem stil stonden.

In eerste instantie leek er sprake van persoonlijk letsel bij het ongeval. Ambulancepersoneel dat ter plaatse was gekomen, constateerde na onderzoek echter dat er geen (ernstig) letsel bij het ongeval te betreuren was.

Het verkeer bij de ongevalsplek werd te plaatste door de politie geregeld. De drie gestrande auto blokkeerden één rijstrook van de Almelosestraat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.