Home / archiefcentraal / dauwpop triggerfinger seasick steve wombats

dauwpop triggerfinger seasick steve wombats

Aanstaande zaterdag 30 november start ook direct de online voorverkoop. Tickets kosten net als vorig jaar 45 euro.

Triggerfinger stond in 2008 en 2011 ook al op het festival, maar brak in 2012 internationaal pas echt door met de cover ‘I Follow Rivers’. Op dit moment neemt de band haar nieuwe album op in Los Angeles, het album verschijnt in maart komend jaar.

Uit de Verenigde Staten komt de oude bluesrocker Seasick Steve over. De Amerikaan (die veel van zijn instrumenten zelf bouwt met niet-alledaagse middelen) moest lang wachten op zijn doorbraak, maar op 66-jarige leeftijd was de doorbraak eindelijk daar. En nu groeien met elk nieuw album zijn naam en faam. Inmiddels is Seasick Steve al 72 jaar en staat hij na Lowlands, Pukkelpop, Pinkpop en Rock Werchter ook eindelijk op Dauwpop.

De Britse band The Wombats scoorde in 2007 met ‘Let’s Dance To Joy Division’ een wereldwijde hit en is sinds dit jaar weer helemaal terug. Zo scoorden ze al een hit met ‘Your Body Is A Weapon’ en belooft veel voor hun nieuwe album dat in het voorjaar van 2014 uitkomt.

Aanstaande zaterdag (30 november) zijn vanaf 10.00 uur tickets te koop. Tickets kosten net als vorig jaar 45 euro (exclusief servicekosten). Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar zijn er speciale kindertickets te koop voor 10 euro (exclusief servicekosten).

Kinderen van 0 t/m 7 jaar kunnen gratis naar Dauwpop.

Ticket zijn te koop via het vernieuwde www.dauwpop.nl .

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.