dames salvora verliezen van dynamo

Dat deze wedstrijd een hele andere zou worden dan de afgelopen 3 wedstrijden, was vooraf al duidelijk. Dynamo Ds6 staat 2e in deze competitie en dames 1 heeft al verloren van de nummers 1 en 3 eerder dit seizoen. Zoals in het wedstrijdbulletin bij de vorige thuiswedstrijd al vermeld was, heeft dames 1 een behoorlijke stap gemaakt en deze wedstrijd was een mooie kans om dit te laten zien.

De eerste set begon Dynamo sterk en dames 1 wist gelijk dat het alles uit de kast moet trekken om bij te blijven. Na dat er steeds een kleine achterstand was wist dames 1 door hard te werken, alles te verdedigen en slim aan te aanvallen op 16-16 gelijk te komen. Zoals al aan de kant voorspeld werd, nam dames 1 het initiatief over en won de eerste set met 25-18. Dit gaf dames 1 heel veel zelfvertrouwen en enthousiast werd er aan de 2e set begonnen. SV Dynamo ds6 heeft een talentvol team en met een nieuw strijdplan zetten ze dames 1 onder druk. Dames 1 kon het tij in deze set niet keren en moest deze set dan ook aan hen laten. Ook in de 3e set drukte Dynamo behoorlijk hoor en gelukkig kwam op 10-2 het zogenoemde kantelmoment waarop dames 1 de touwtjes in handen nam. Dames 1 moest hard werken voor ieder punt en dit werd beloond met de ene mooie score na de andere. De set werd binnengehaald met 25-19 en dames 1 was klaar voor de 4e set.

De 4e set was de mooiste set voor de neutrale toeschouwer. Tot 20-20 ging het gelijk op en beide teams werkten hard voor de punten. Dames 1 rook de winst en wilde hier met 4 punten in de tas naar huis gaan. Dynamo wilde natuurlijk ook winnen en schakelde om van harde geslagen aanvallen naar tactisch geslagen en geplaatste aanvalsballen. Op deze omschakeling reageerde dames 1 hier net niet op tijd op en moest de set laten aan Dynamo met 25-22. Dat was een flinke domper die er voor zorgde dat dames 1 het niveau van Dynamo in de 5de set niet meer kon bijbenen. Een knappe wedstrijd waarin dames 1 heeft laten zien dat ze zich kunnen meten met de teams die bovenaan de ranglijst staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.