culturele winterfair olst met heuse schaatsbaan

Zin om de sfeer van de winter op te snuiven? Dan moet je 23 november in Olst zijn. Daar wordt namelijk de vierde editie van de culturele winterfair gehouden. Het Holstohus is van 13.00 uur tot 22.00 uur omgetoverd tot een winterse wereld. Ongeveer vijftig standhouders en daarnaast een gevarieerd cultureel programma, maken dat bezoekers zich geen seconde hoeven te vervelen.

Bijzondere verschijning op de fair is de schaatsbaan die speciaal voor het evenement aangelegd wordt. De baan is bedoeld voor de jongere bezoeker van de winterfair.

Op de fair staan vijftig kramen met onder meer cadeauartikelen, sieraden, kleding, kunst, groendecoraties, delicatessen en lekkernijen. In de theaterzaal wisselen van 13.30 uur tot 21.00 uur koren, dansgroepen en orkesten uit Olst, Wijhe, Deventer, Welsum, Holten en Lutttenberg elkaar in hoog tempo af.

Draaiorgel Anton Pieck brengt weer vele deuntjes ten gehore en in de Brasserie van het Holstohus is livemuziek van de Droststreetband. Toegang tot de winterfair kost 2,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vorig jaar trok de fair ongeveer 1200 bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.