cirque stiletto 2 in deventer schouwburg

Ellen ten Damme staat op zaterdag 30 november en zondag 1 december met haar show Cirque Stiletto 2 in de Deventer Schouwburg. In Cirque Stiletto 2 schittert rockdiva Ellen ten Damme als het “stoutste meisje van het circus”, waarbij zij haar zeven hoofdzonden opbiecht. Ellen laat een eigen, fascinerende versie zien van dit intrigerende thema dat Kurt Weill en Bertolt Brecht 80 jaar geleden al inspireerde.

In een wervelende show zijn de zeven hoofdzonden verwerkt in muzikale blokken die een licht werpen op de duistere, wellustige en geheime kanten van Ellen. De zeven hoofdzonden vormen een boeiende basis voor een avond totaal theater waarbij, net als bij de eerste Cirque Stiletto gekozen is voor de circusvorm, waarvoor de beste artiesten ter wereld zijn aangetrokken.

Daarbij wordt Ellen muzikaal begeleid door Wëreldbänd, deze meesterlijke performers in de stijl van Mini en Maxi bespelen in deze show meer dan 50 instrumenten en zijn met hun geniale gekte en grote grapdichtheid entertainers van wereldformaat.

Samen met een energiek ensemble van topdansers bestaat het nieuwe CIRQUE STILETTO uit 25 personen, die elk hun eigen specialisatie hebben.

De zeven hoofdzonden; Hoogmoed, Hebzucht, Lust, Nijd, Gulzigheid, Woede, Luiheid, voeren Ellen onder andere naar het Berlijn van de jaren twintig, het existentialisme van Parijs en de glamour van Hollywood. Het is een imponerende ontdekkingsreis waarbij Ellen de grote thema´s niet schuwt en een indringende blik geeft op haar ziel.

Hooggeëerd publiek, laat u meevoeren door Ellens prikkelende biecht, geniet van haar onthutsende bekentenissen, humor en sprankelende optreden; immers niet komen zou pas echt ZONDE zijn !

Kaarten zijn te koop via 0570–683500 of staging2.deventerschouwburg.nl Je kunt ook kaarten winnen. Salland Centraal geeft in samenwerking met Stardust Circus International drie setjes van twee kaarten weg. Kijk hier hoe je mee kunt doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.