Home / archiefcentraal / cda wil 15 miljoen voor aanpassing n35

cda wil 15 miljoen voor aanpassing n35

CDA Overijssel wil dat de provincie 10 miljoen euro vrijmaakt voor de aanpak van de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal. Daarnaast zou het Rijk ook nog eens 5 miljoen vrij moeten maken, vinden de christendemocraten. Met dat geld moet de doorstroom op de weg verbeterd worden en moet ook de veiligheid een impuls krijgen. In de vergadering van Provinciale Staten van aanstaande woensdag dient het CDA twee moties in om het geld vrij te maken.

Het CDA wil tussen Wijthmen-Raalte-Nijverdal samen met het Rijk en de gemeente Raalte een tunnel onder de N35 plaatsen ter bevordering van de verkeersveiligheid en doorstroom. Het idee is om dit te financieren uit 10 miljoen cofinanciering vanuit provincie Overijssel en 5 miljoen voor het verkeersveiligheidsprogramma vanuit het Rijk.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.