carmel college salland start met info avonden

Het Carmel College Salland is weer gestart met informatieavonden voor de ouders van leerlingen uit groep 8 van de basisschool. De informatieavonden vinden plaats op diverse locaties in de regio.

Tijdens deze avonden laat de school zien waar zij voor staat. Naast het presenteren van het onderwijsaanbod, laat de school zien hoe leerlingen hun talenten kunnen ontwikkelen op Carmel College Salland. Verder is er ruimschoots aandacht voor de organisatie van het onderwijs, de plaatsing in de brugklas, de kennismaking en de begeleiding van de leerlingen in het eerste leerjaar. Bovendien is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

De voorlichtingsavonden duren van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur. Afgelopen dinsdag was Haarle aan de beurt. De overige data en locaties zijn:

Donderdag 14 november in Heeten

Dinsdag 19 november in Lemelerveld

Donderdag 21 november in Raalte

Dinsdag 26 november in Heino

Donderdag 28 november in Wijhe

Meer informatie over de locaties is te vinden op deze site

Op 24 januari opent Carmel College Salland haar deuren voor de leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers om de sfeer op school te komen proeven. Het open huis duurt van 15.00 uur tot 21.00 uur voor praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.