broodjes van de bakker op de vogelaar

De kinderen van Obs De Vogelaar kregen deze week een bezoekje van Bakkerij Jorink. In het kader van het Nationaal Schoolontbijt, ontbeten de kinderen op school met de versgebakken broodjes van Jorink. De kinderen mochten ook vragen stellen aan bakker Erwin.

Vol verbazing luisterden naar de kinderen naar de verhalen van de bakker. Hij had het over de hoeveelheid brood die de bakkerij maakt per jaar en welk brood hij zelf het lekkerst vindt. Vooral de werktijden van een bakker vonden de kinderen bijzonder. “Half twee ’s nachts?”, vroegen ze bijna in koor.

Op de Facebookpagina van José Jorink staan foto’s en een filmpje van het Schoolontbijt. Ook de foto op onze pagina komt van deze Facebookpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.