bronzen plak voor kwiek op nk rhonhradturnen

RGV Kwiek Raalte, afdeling Rhönradturnen, heeft zaterdag in Purmerend een bronzen plak binnengesleept. Het jongste team, niveau 5 , bestaande uit Vera van der Klippe, Jerusha Wolff, Jelle Nijhof en Naomi Davelaar, lieten maar liefst zes teams achter zich en mochten op het podium de bronzen medaille in ontvangst nemen.

In deze wedstrijd moest een team drie personen per onderdeel inzetten (rechtuit – springen en spiralen), waarbij het totaal van deze drie onderdelen het eindtotaal vormt. Met negen deelnemers was RGV Kwiek al om 06.15 uur afgereisd naar Purmerend, waar 75 deelnemers streden om de titel in meerdere niveaus.

Eline te Wierik turnde in niveau 1, maar kon helaas in haar eentje vanuit Raalte geen team vormen, dus een podiumplek was niet mogelijk. Ze heeft deze wedstrijd als extra wedstrijdervaring gebruikt en heeft met haar nieuwe spectaculaire onderdelen in rechtuit rollen de muziekjury verrast. Sharon Huis in ’t Veld, Danique Lokate, Ilse Schutte en Merel Peeters hebben als team in het hoge niveau 3 geturnd. Helaas hebben ze een podiumplek net niet gehaald, maar gingen ze met een mooie 4e plek naar huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.