broekland f1 kampioen

We are the champions, we are the champions”

zaterdag 23 november 2013 zong iedereen dit uit volle borst mee, bij het hoofdkwartier van SV Broekland.

Wat een spannend seizoen zowel voor de jongens als de ouders. Wedstrijd na wedstrijd waren het bikkels en ondanks de kou en zware tegenstanders, hebben ze gestreden om de titel. Onvoorstelbaar wat een wil kinderen van 8 jaar al kunnen hebben. Allemaal hadden ze 1 doel en dat was kampioen worden.

De boys worden begeleid door goede coaches: Edwin, Erik en Dion. Deze toppers hebben de jongens gehele seizoen positief benaderd waardoor de boys een zelfvertrouwen hebben gekweekt. Zaterdag 23 november 2013 was dit goed te zien. Het beslissende match tegen KON UD uit Deventer leverde een super score van 2-1

Na het fluit signaal van de scheidsrechter brak het feest echt los: toeters, spandoeken,echt een complete vreugde. Een heuse Brandweer wagen was geregeld door de coach Edwin.

Op het podium zijn ze gefeliciteerd door het bestuur van SV Broekland ,Trots namen de boys de beker en bloemen in ontvangst.

Zaterdag 23 november 2013 zullen zowel de ouders/boys nooit meer vergeten. Broekland was even in de WK sfeer, en wie weet is dit alvast een voorproefje voor wat er komen gaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.