bokkers treedt op in gevangenis

Bökkers treedt op zaterdag 7 december op voor de gedetineerden van de gevangenis in Veenhuizen. Naar het voorbeeld van Johnny Cash zal Bökkers een volledig optreden verzorgen voor de gevangenen. Bökkers schreef op de melodie van de Johnny Cash klassieker “San Quentin” een passende tekst voor “Veenhuuzen”.

De single “Veenhuuzen” is vanaf 2 december te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify en Deezer.

Het optreden van Bökkers in de gevangenis is een afsluiting van het meest succesvolle jaar in de band geschiedenis.

Hoogtepunten waren de release van album “Morattamottamotta”, radioshows bij o.a. Giel Beelen op 3FM, meer dan 50 optredens op o.a. festivals als Zwarte Cross, Festyland, Dauwpop en het slotfeest van Rowwen Heze in Limburg.

In januari gaat de band de studio in om een nieuw album op te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.