blokfluitles en koor op brede school raalte

Op veel ‘brede’ scholen in Nederland werken basisonderwijs, peuterwerk, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang elk op een eigen wijze. De verschillende ‘onderdelen’ van een ‘brede’ school zitten dan wel onder één dak, maar stemmen nog niet af in het volgen van kinderen en een ‘passend’ onderwijsaanbod. Op de Brede School Raalte gaan ze dat anders doen.

Op de Brede School Raalte Dorp is men bezig om een ‘integraal’ aanbod rondom de deelaspecten

Kunst en Cultuur, Taal, Natuur en Milieu, Sport en Techniek te ontwikkelen. De onderwerpen komen dan niet alleen terug binnen het onderwijs, maar ook binnen naschoolse activiteiten, tijdens het overblijven tussen de middag en bij de buitenschoolse opvang.

In de komende weken maakt de Brede School Raalte Dorp een begin met het deelaspect ‘Kunst en Cultuur’. Elke donderdagmiddag kunnen kinderen meedoen met een kinderkoor of met blokfluitles. Beide activiteiten beginnen steeds om 15.30 uur en eindigen omstreeks 16.15 uur. Ook kinderen die niet op de Brede School Raalte Dorp zitten zijn van harte welkom! Meer informatie kunt u vinden op de website van de Brede School Raalte Dorp: staging2.nieuweschoolraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.