big bazar opent vestiging in centrum raalte

De landelijke keten Big Bazar opent op 11 december een vestiging in het centrum van Raalte. De winkel neemt zijn intrek in het pand aan de Grotestraat 15, in dat winkelpand was voorheen It’s gevestigd.

Big Bazar is een relatief jonge en nieuwe winkelformule. Bij Big Bazar kun je schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, maar ook decoratie, snoep en chocolade kopen.

De keten stelt dat je er altijd bekende A-merken voor de laagste prijs kunt kopen.

Zie voor meer info: http://staging2.bigbazar.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.