beste dansmariekes vind je in raalte

Tijdens het Dansgala Intrada in Maarssen gingen de Raaltenaren dit weekend met goud en zilver weer naar huis. Intrada is een groot toernooi voor dansmariekes dat elk jaar gehouden wordt. Vorig jaar gingen de dansers van de Stöppelkaters ook naar huis met goud en zilver. Dit jaar wisten ze die eer hoog te houden.

Meer over de wedstrijd kan je lezen in dit bericht:

Zondagmorgen (17-11) reisden 80 carnavallisten naar Maarsen om de Raalter dansgroepen aan te moedigen tijdens hun ‘eerste dansproeve’. Vandaag moest het gaan gebeuren, tijdens het grootse Dansgala Intrada te Maarssen.

GOUD voor de dansgarde van de Krielen.

Hofdames en Firecats behaalden beiden zilver in de categorie ‘Showdans’.

Zeer tevreden keerden de beide nieuwbakken Raalter Prinsen met hun gevolg naar Raalte terug. Jeugdprins Brandon I glom tot achter zijn oren en was supertrots op ‘zijn meiden’. Maar ook Prins Paul I was over zijn ‘dubbel zilver’ goed te spreken. “Het is pas een aanloop naar een mooi seizoen. Ik koester de aanwezigheid van deze schoonheden, allemaal visitekaartjes van onze vereniging. Wie weet, kunnen de Hofdames en Firecats tijdens de komende wedstrijden echt vlammen. Dan zal het goud ook hen toekomen.”

De Stöppelkaters staan wéér op de kaart. Grote klasse!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.