Home / archiefcentraal / beleving van een autistisch kind

beleving van een autistisch kind

Een kijkje nemen in de wereld van autistische kinderen. Beleven hoe die kinderen waarnemen. Studenten pabo en onderwijsassistent konden het meemaken tijdens de Stagiairedag van Mijnplein. De Stagiairedag was afgelopen weekend in zaal Zwakenberg in Raalte.

Ook leerden de studenten onder andere hoe ze een mindmap moeten maken. Dit is het structureren van een tekst of je gedachten op één blad met behulp van een boomstructuur. Het einde van de dag kregen de studenten nog een korte cursus ‘eenvoudig op te zetten schoolpleinspellen’.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.