bedrijfsfilm autopalace raalte peugeot 308

Na een tijdje van afwezigheid hebben wij weer een aantal dagen een auto op proef. En we kijken heus verder dan alleen het uiterlijk, de kinderen, kinderwagen en boodschappen moeten natuurlijk ook mee. Verder moeten we naar de sportclubjes, de vriendinnen, naar ons werk enz. We gaan dus testen hoe deze auto zich staande houdt in ons drukke leven. Met recht dus een vrouw achter het stuur….

Deze week rijden we in de nieuwe Peugeot 308 Première Zelf rij ik in een station dus op het eerste gezicht lijkt deze auto wat klein, maar schijn bedriegt in dit geval. In de auto is een zee van ruimte, niet alleen voorin maar ook zeker op de ruimte achterbank en in de kofferruimte is meer dan genoeg plek voor de weekboodschappen of de vakantiespullen.

Er zijn zeker een paar opmerkelijke nieuwe snufjes in deze auto te vinden, die menig vrouw wel aan zal spreken. Als eerste, het zoeken naar je autosleutels in een overvolle handtas behoort gelukkig tot de verleden tijd. Gewoon lekker in die tas laten zitten, met een simpele touch aan het portier gaat hij automatisch open of op slot! En om te starten hoef je alleen maar de start/stop knop in te drukken. Wel zo handig. Door het grote glazen panoramadak heb je ook boven je een mooi uitzicht, al zal je daar alleen van moeten gaan genieten als je niet zelf aan het rijden bent!

Ook is de auto uitgerust met een actieve cruise control die zelf voor je bijhoud of je wel 2 seconden afstand van je voorganger houd. En als je parkeert zit er, om schade te voorkomen, een parkeerhulp in, de spiegels klappen automatisch in en de handrem gaat ook automatisch aan. Dus ook voor de drukke (lees chaotische) vrouw die al 3 stappen verder is en wel eens wat vergeet……. (scheelt weer een keer tijdens het avondeten vertellen dat er schade aan de auto zit 😉 ).

Er zit een groot display in de auto ingebouwd waarbij je met het touchscreen de hele auto kunt bedienen, van de radio, climate control tot aan de navigatie. De climate control is ook nog eens per zitplaats in te stellen dus geen geruzie meer over te warm/ te koud, we houden het gewoon gezellig! Ook is deze Peugeot 308 al klaar voor het nieuwe veilige rijden, het dashbord is zichtbaar over het stuur, dus je hoeft niet te zoeken naar de meters. Nieuw is het niet maar zeker praktisch met kleine kinderen, de Isofix zit ingebouwd.

De auto zelf is misschien niet zo verrassend als je puur en alleen naar de auto zelf kijkt. Maar door alle nieuwe snufjes, veiligheidsmaatregelen, grotere kofferruimte en andere extra’s zeker de moeite waard om deze eens zelf te proberen. Ik heb dan ook wel echt even gezocht, maar geen negatieve punten kunnen vinden. Wil je meer zien, bekijk dan vooral het filmpje.

Specificaties

De Peugeot 308 Première die wij deze week tot onze beschikking hadden staat te koop bij Auto Palace Raalte (official Peugeot dealer).

* Peugeot 308 Première 1.6, 125 pk Benzine met A-label, uitgebreid met vernismetaallak.

* o.a. ISO FIX bevestigingspunten, actieve cruise control, Keyless Entry & Start, Glazen panoramadak, Elektirsche inklapbare spiegels, parkeerhulp voor, lederen bekleding, kleuren touchscreen.

Vraagprijs € 26.450,-,(er is al een nieuwe Peugeot 308 verkrijgbaar vanaf € 18.900,-)

Voor meer informatie, neem contact op met Auto Palace Raalte

Autopalace Raalte of Aakstraat 12, Raalte tel: 088-0035565

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.