bank moulin rouge in het delamar theater

De bekende Moulin Rouge-bank die op dit moment op het podium in het beroemde DeLaMar Theater in Amsterdam staat, komt naar Lemelerveld. Het model Moulin Rouge, dat deel uitmaakt van het concept Zit Select van Euretco Wonen uit Hoevelaken, staat op zaterdag 9 en zondag 10 november bij Wagenmans Wonen. In dat weekend houdt Wagenmans Wonen het Woonweekend.

Moulin Rouge maakt de komende maanden een tournee langs een aantal woninginrichters en staat ook daar in de spotlights. De bank is verkrijgbaar in vele maten, tot aan 4-zits toe, in stof of leer en met verschillende poten. Moulin Rouge heeft een korte levertijd en komt van een gerenommeerde Nederlandse leverancier met een hoog kwaliteitsniveau. Kom tijdens het Wagenmans wooninspiratie weekend snel kijken naar het exclusieve optreden van Moulin Rouge.

De bank vervult een opmerkelijke rol in de theatervoorstelling ‘De tijd voorbij’. Antoine Uitdehaag regisseert dit ontroerende toneelstuk over het zoeken naar troost en het vinden van licht in donkere tijden. Hier sluiten de warmte en veelkleurigheid van bank Moulin Rouge prima bij aan. De voorstelling, met als hoofdrolspelers Tjitske Reidinga, Peter Blok, Ria Eimers, Pauline Greidanus en Dorian Bindels, is te zien tot en met 4 december.

Je vindt Wagenmans Wonen aan de Weerdhuisweg 1 in Lemelerveld. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.wagenmanswonen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.