atb team rijdt veldrit in eigen huis

De jaarlijkse GOW Veldrit wordt zondag 1 december gereden. Naast het veldrijden is er ook aan het goede doel gedacht. Deelnemers van stichting Team Sukerbiet staan er met een koek-en-zopie-tent.

Lees er meer over in het persbericht van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld:

Aanstaande zondag 1 december 2013 wordt rondom Zwembad Heidepark in Lemelerveld (Zwembadlaantje 1, 8151 PT Lemelerveld) de jaarlijkse GOW Veldrit georganiseerd. Deze wedstrijd is alweer de zesde wedstrijd van de GOW-competitie. Mede dankzij steun van KokkieBikes uit Lemelerveld ligt de organisatie van de wedstrijd in handen van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld.

Met enkele wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren heeft initiatiefnemer en parcoursbouwer Roel Brink wederom gezorgd voor een uitdagende en gevarieerde omloop. In het dagprogramma zijn zowel wedstrijden opgenomen voor de jeugd als senioren. De eerste jeugdwedstrijd begint om 09.30 uur en iets na de middag wordt de finish van de laatste seniorenwedstrijd verwacht. Het volledige programma staat vermeld op de website van de overkoepelende GOW-organisatie (staging2.gow.nu).

ATB & Cyclocross Team Lemelerveld zal zelf met een grote delegatie aan het vertrek staan van hun thuiswedstrijd en proberen zich van voren te laten zien tijdens de verschillende wedstrijden.

Naast het sportieve element wordt tijdens het evenement ook aan het goede doel gedacht. De koek-en-zopie tent bij het evenement wordt verzorgd door deelnemers van stichting Team Sukerbiet. Zij nemen in 2014 deel aan de Alpe d’HuZes. De gehele opbrengst van de dag gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl en staging2.gow.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.