Home / archiefcentraal / alfons nijboer wint vip kaarten stoppelkaters

alfons nijboer wint vip kaarten stoppelkaters

Raaltenaar Alfons Nijboer heeft twee VIP-kaarten gewonnen bij carnavalsvereniging de Stöppelkaters. Hij won de kaarten door als eerste op deze site te voorspellen wie de nieuwe prins van de carnavalsvereniging zou worden.

Hij noemde op 7 november Paul Wittenhorst al als nieuwe prins. Met zijn voorspelling wint Alfons een plek voor twee personen op het genodigdenpodium tijdens de Groots(t)e Sallandse Carnavalsoptocht in Raalte op 2 maart. Dat is inclusief carnavalesk hapje en drankje.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.