9e open marienheem darttoernooi op 3e kerstdag

Op 27 december wordt ook dit jaar weer het Open Mariënheem darttoernooi gehouden in sporthal ’t Asspel te Mariënheem. Het wordt alweer het 9e jaar op rij dat het darttoernooi op ‘3e kerstdag’ gehouden wordt.

Het toernooi trekt jaarlijks vele darters, zowel regionale recreatieve darters als grote namen uit de dartwereld. Zo waren vorig jaar onder anderen regerend BDO wereldkampioen Christiaan Kist en voormalig BDO wereldkampioen Jelle Klaassen aanwezig. Vorig jaar wist Salmon Renyaan het toernooi op zijn naam te schrijven en ging er met de bijbehorende eerste prijs van €750,- vandoor. Ook bij de komende editie is er weer een gegarandeerde eerste prijs van €750,- vastgesteld.

De zaal zal om 11:30 uur zijn deuren openen en het toernooi start om 13:00 uur. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt €10,-. Mocht u het leuk vinden om een kijkje te komen nemen dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Voor verdere informatie over het prijzengeld, het toernooi zelf of over het contact met de organisatie kunt u terecht op staging2.openmarienheem.nl. Ook is de organisatie actief op Twitter, zij zijn te volgen via @OpenMarienheem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.