Home / archiefcentraal / zilveren jubileum voor erwin otten advies

zilveren jubileum voor erwin otten advies

Erwin Otten Advies bestaat 25 jaar. Het bedrijf, met vestigingen in Heino en Luttenberg, biedt al jaren een zeer complete financiële dienstverlening aan particulieren en bedrijven. Sparen, betalen, verzekeren, hypotheken, belastingadvies of andere financiële zaken: Bij Erwin Otten Advies staan ze graag klaar om je te adviseren en te begeleiden.

Eigenaar Erwin Otten begon als 20-jarige bij het accountantskantoor van zijn vader. “Eigenlijk wilde ik automonteur worden, maar mijn vader wist me over te halen bij hem in het bedrijf te komen werken”, vertelt Erwin. Al snel nam hij assurantiën en RegioBank op zich en zo ontstond zijn bedrijf in financiële dienstverlening. In de 25 jaar dat het bedrijf bestaat, heeft Erwin nooit spijt gehad dat hij zijn jongensdroom heeft moeten laten varen. “Automonteur worden was al snel van de baan. Werken met mensen en persoonlijk advies kunnen geven lagen me goed en ik had er al snel erg veel plezier in”.

Erwin Otten Advies mag zichzelf Zelfstandig Adviseur van RegioBank noemen. Dat past goed in het straatje van het bedrijf. “Waar andere banken kantoren sluiten en de klanten bijvoorbeeld verplichten om gebruik te maken van internet, willen wij klanten de keuze blijven geven. Je kunt je bankzaken via internet regelen, maar je kunt ook bij ons binnenlopen om je bankzaken te regelen, contant geld op te nemen of te storten”, aldus Erwin. De persoonlijke benadering van Erwin Otten Advies merk je al als je naar een van de vestigingen belt. Geen antwoordapparaten of keuzemenu’s: je krijgt altijd iemand persoonlijk aan de lijn. “RegioBank is een complete bank voor particulieren en bedrijven waarbij de tijd wordt genomen om laagdrempelig te werk te kunnen gaan”.

Over het antwoord op de vraag wat Erwin Otten Advies nou zo’n uniek bedrijf maakt hoeft Erwin geen seconde na te denken. “We hebben met ons team ontzettend veel plezier in ons werk en dat stralen we uit. We hebben zes vrouwelijke medewerksters in het bedrijf. Daarnaast werken mijn vrouw en vader mee. Het is een compact team dat goed op elkaar is ingespeeld en daar heeft de klant veel profijt van”. Erwin hoopt nog lang zo door te kunnen gaan met zijn financiële dienstverlening. “We hebben nu 25 jaar gehad, maar daar houden we natuurlijk niet op. We willen nog veel langer doorgaan om klaar te staan voor mensen in deze regio”.

Voor meer informatie over het bedrijf en de diensten kan je kijken op www.erwinotten-advies.nl .

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.