zelfstandig sportbedrijf niet veel goedkoper

“Tijdens de afgelopen raadsvergadering zei ik dat het college of de wethouder manipuleert met de cijfers en ik blijf bij dit standpunt.” Meer dan de helft van de voorgespiegelde besparing komt volgens Misha voort uit energie- en waterbesparing. “Dat heeft niets met het sportbedrijf te maken,” stelt Misha.

Misha stelt in een brief aan het college van burgemeester en wethouders vragen over de besparing. Zo wil Misha weten of de salarissen van de medewerkers van het sportbedrijf omlaag gaan na verzelfstandiging, of de directeur van het sportbedrijf van gemeenschapsgeld wordt en wat de netto besparing is op de verzelfstandiging (zonder water, energie etc).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.