Home / archiefcentraal / zelfstandig sportbedrijf niet veel goedkoper

zelfstandig sportbedrijf niet veel goedkoper

“Tijdens de afgelopen raadsvergadering zei ik dat het college of de wethouder manipuleert met de cijfers en ik blijf bij dit standpunt.” Meer dan de helft van de voorgespiegelde besparing komt volgens Misha voort uit energie- en waterbesparing. “Dat heeft niets met het sportbedrijf te maken,” stelt Misha.

Misha stelt in een brief aan het college van burgemeester en wethouders vragen over de besparing. Zo wil Misha weten of de salarissen van de medewerkers van het sportbedrijf omlaag gaan na verzelfstandiging, of de directeur van het sportbedrijf van gemeenschapsgeld wordt en wat de netto besparing is op de verzelfstandiging (zonder water, energie etc).

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.