wvdw rohda raalte wil door in de beker

Rohda Raalte neemt het zaterdag in de eerste knock-out-fase van de beker in eigen huis op tegen VV Hellendoorn. Voor Rohda Raalte is het een wedstrijd als alle andere en de ploeg neemt de wedstrijd dan ook zeer serieus. Tegenstander Hellendoorn baalt er van een sterke opponent te hebben geloot, maar hoopt wel op een stuntje.

Hellendoorn beleefde zaterdag een eenvoudige middag. De ploeg van trainer Eddy Zwijnenberg won met maar liefst 5-0 van SDC. Rohda kende een minder gelukkig weekend. De Raaltenaren gingen in eigen huis met 1-2 onderuit tegen De Bataven.

“Vorig seizoen haalden we via het bekertoernooi de landelijke KNVB-beker”, vertelt Rohda-trainer Kick Maatman. “Dat was een puike prestatie. De wedstrijd tegen Hellendoorn is een uitgelezen mogelijkheid om een aantal spelers die heel dicht tegen de basis aan zit te zien. Nu hebben we een complete selectie, maar je weet niet hoe dat over een aantal weken is. Dus iedereen uit de selectie moet er staan wanneer nodig.”

Hellendoorn

Hellendoorn-trainer Eddy Zwijnenberg vindt de competitie het belangrijkst, maar wil niet uit Raalte vertrekken met een afgang. “Voor ons is het de eerste keer dat we in de knock-out fase terecht zijn gekomen, vertelt Zwijnenberg. “Het is alleen wel jammer dat we nu al een sterke tegenstander geloot hebben. Maar we hopen op een mooie wedstrijd.”

De trainer uit Wapenveld, die drie weken geleden besloot aan het eind van dit seizoen te vertrekken bij de club uit Hellendoorn, wil dat het geen afgang gaat worden, maar dat het publiek een leuke wedstrijd gaat zien. “De competitie is voor ons het allerbelangrijkste. We hebben nog niet veel punten gehaald en daar moet de komende weken wel verandering in komen. Maar het is wel mooi dat we tegen Hoofdklasser Rohda Raalte kunnen laten zien waar we staan”, vertelt de Wapenvelder. “Ik wil graag stunten in Raalte. We gaan de linies kort houden en hopen dan op een snelle uitbraak van ons. Het zou geweldig zijn als er strafschoppen komen, want dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat wij aan het langste eind gaan trekken.”

De wedstrijd tussen Rohda Raalte en vv Hellendoorn is de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Laat in een reactie onder dit artikel weten wat jij denkt dat het gaat worden. Wie weet win jij wel een prijs van Intersport Schutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.