winst voor sallandse bmxers in friesland

Afgelopen weekend reden de Bissinghcrossers uit Ommen en CRT Raalte mee met de Friese Kampioenschappen in Noordbergum. De rijders uit Raalte hadden wat moeite met de kwaliteit van de baan. Toch wisten Hessel Tijsen, Femke Majchrzak en Maurits van der Wal er met een tweede plaats vandoor te gaan. Voor de rijders uit Ommen kwam Danielle Göhl op een derde plek. Broer en zus Nick en Tessa Geerling gingen er met de winst vandoor.

Tessa’s meest geduchte concurrent bij de meiden 16+ verloor in de eerste bocht de macht over haar fiets, waardoor Tessa eigenlijk zonder verdere moeite als eerste de finish bereikte. Ook Nick pakte na het vallen van het hek meteen de koppositie bij de jongens 16-17 jaar. Deze eerste plek gaf hij daarna niet meer weg.

Zaterdag 12 oktober rijden de dames en heren van de Bissinghcrossers en CRT Raalte mee bij de regiowedstrijd. Deze wordt gehouden op de baan van de club uit Ommen op sportpark Westbroek. De wedstrijd begint ’s ochtends om 11 uur en iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.