Home / archiefcentraal / win een fiets tijdens de sw4d

win een fiets tijdens de sw4d

Dit bord is te vinden in de SW4D tent.

Elk jaar maken de vierdaagse lopers van de kidsroute van de SW4D al kans op een fiets van Kruiper Tweewielers. Dit jaar kunnen dus ook de volwassenen een nieuwe tweewieler winnen. Deelnemers kunnen de foto plaatsen op de facebookpagina van de SW4D om zo kans te maken op de fiets.

Op vrijdag 25 oktober rond 16.00 uur wordt in de Sallandse wandelvierdaagse tent de winnaar bekend gemaakt. Dit wordt gedaan door Burgemeester Piet Zoon en Bas van der Linden van Salland Zorgverzekeringen.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.