Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week haarle diepenveen

wedstrijd van de week haarle diepenveen

Haarle neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Diepenveen. Dat is onze nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Voorspel onder dit artikel in een korte reactie de uitslag van het duel en maak kans op een mooie bal.

Haarle, de ploeg van trainer Richard Smit begon uitstekend aan het seizoen, maar ging afgelopen zondag verrassend onderuit bij Hoonhorst. Ondanks de nederlaag staat Haarle nog altijd op een knappe derde plaats in de Vierde Klasse H.

Richard Smit heeft geen idee wat hij van Diepenveen moet verwachten: “Ik weet helemaal niets van de tegenstanders, Diepenveen zegt me dus ook niets. Voetballend zijn wij tot nu toe altijd de baas, maar het nadeel daarvan is dat onze tegenstanders zich ver laten inzakken. Als wij dan de kansen niet afmaken, kunnen we tegen een nederlaag aanlopen. Dat gebeurde tegen Hoonhorst, en dat zou volgende week zomaar weer kunnen gebeuren.”

Met de competitie-indeling is Smit wel tevreden. “We zijn een jaartje weggeweest uit deze klasse. Vorig jaar gingen we richting Almelo, toen hadden we veel meer dat fysieke voetbal, vergelijkbaar met hoe Hoonhorst speelt. Dat ligt ons veel minder. In deze klasse wordt er meer gevoetbald.”

De Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is afgelopen weekend door niemand juist voorspeld. Heino won in eigen huis met 5-1 van SC Enschede. Deze week is er gewoon weer een prijs te winnen.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.