wandelen gezond en genieten

Salland Zorgverzekeringen werkt als zorgverzekeraar aan goede en betaalbare zorg in Salland. In de komende weken leest u in meerdere artikelen hoe de zorgverzekeraar dat doet. Vaak gebeurt dat in samenwerking met andere partijen in de regio. Deze week: het hoofdsponsorschap van de Sallandse Wandelvierdaagse.

Van 22 tot en met 25 oktober vindt de zesde editie plaats van de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D). Vier dagen lang kan er al wandelend genoten worden van de prachtige regio. Met start- en eindpunt altijd in Raalte, worden ook omliggende dorpen als Wijhe, Heino en Heeten deze dagen overspoeld door wandelliefhebbers. De vierdaagse is een prestatietocht. Minimale afstand is 20 kilometer. Wie zichzelf meer wil testen, kan kiezen voor een wandeling van 30 of zelfs 40 kilometer. Voor kinderen is er een speciaal programma met iedere dag een Kidsroute van circa acht kilometer.

Hoofdsponsor SW4D

Als je de doelstellingen van de Sallandse Wandelvierdaagse en de visie/missie van Salland Zorgverzekeringen naast elkaar legt, dan is het logisch dat beide partijen elkaar gevonden hebben in een sponsorschap. Jos Peeters, directeur Commercie en Zorginkoop van Salland Zorgverzekeringen: “Wij vinden bewustwording bij de jeugd over een gezonde leefstijl een belangrijke stap naar een optimale gezondheid op latere leeftijd. De speciale focus op jeugd vanuit de Sallandse Wandelvierdaagse sluit daar goed bij aan.”

Na vorig jaar al nadrukkelijk een rol te hebben gespeeld, is Salland Zorgverzekeringen daarom dit jaar de hoofdsponsor van de Sallandse Wandelvierdaagse. “Het evenement past gewoon heel goed bij ons. Wij willen mensen bewuster laten leven en letterlijk in beweging zetten. Wandelen is daarvoor een goede manier, want iedereen kan op zijn eigen manier meedoen”, aldus Peeters.

Zo leuk is beweging

De organisatie van de vierdaagse en de zorgverzekeraar geven op allerlei creatieve manieren invulling aan hun samenwerking. Hun doel: continu laten zien hoe leuk bewegen is. Zo krijgen de kinderen die meedoen aan de Kidsroute elke dag een presentje van de zorgverzekeraar. Als beloning voor een dag stevig doorlopen. Maar ook aan de volwassenen is gedacht. Die kunnen meedoen aan de Facebook actie van de Sallandse Wandelvierdaagse, op staging2.facebook.com/sallandsewandelvierdaagse

Wandelaars die zich zelf op de foto zetten bij het SW4D Facebook bord en deze kiek vervolgens plaatsen op de facebookpagina zitten in de race voor een mooie fiets van Salland Zorgverzekeringen. Zo kan er naast wandelen ook lekker gefietst worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.