wandelaars sw4d fit behalen einddoel

De deelnemers van Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse hebben de vierdaagse allemaal met succes uitgelopen. Ook zijn ze van plan om allemaal te blijven wandelen. Volgend jaar zijn ze weer van de partij tijdens de zevende editie van de Sallandse Wandelvierdaagse.

Na het overweldigende succes van vorig jaar was er dit jaar weer de mogelijkheid deel te nemen aan de groepstrainingen van Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse. De groepstrainingen waren voor wandelaars die graag één dag of meerdere dagen 20 kilometer wilden lopen, maar nog niet echt goed wisten hoe de voorbereiding moest verlopen.

Op zaterdag 7 september werd het startschot gegeven met een kennismakingsdag bij Vital Centre Raalte. Na de kennismakingsdag zijn de groepstrainingen gestart, waarbij de deelnemers zes wekelijkse trainingen kregen. Onder deskundige begeleiding van wandeltrainer Jan Jonkman en sportmasseur André Nijenhuis werden ze klaargestoomd om de SW4D fluitend en zonder blessures uit te lopen.

Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse is een samenwerking van Raalte Gezond!, Fysio Therapie Salland, Vital Centre, Olympisch Netwerk Overijssel, Nobach Schoenen & Podologie, Salland Zorgverzekeringen en SW4D.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.