vrielink makelaars verwachtingen hooggespannen

Vrijblijvend en laagdrempelig. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Open Huizen Dag. Op die dag, twee keer per jaar, kun je bijna ieder huis dat te koop staat bewonderen. Zonder afspraak, zonder makelaar, maar meestal met de bewoners. De komende Open Huizen staat komende zaterdag op de kalender. We maakten een rondje langs een aantal makelaars in de regio. De conclusie na een serie gesprekken? De huizenmarkt die lange tijd stil lag, komt weer op gang.

Vrielink Makelaars: ‘Verwachtingen hooggespannen’

Bij Vrielink Makelaars winden ze er geen doekjes om. De verwachtingen voor de komende Open Huizen Dag zijn hooggespannen. “Het aantal deelnemers uit onze portefeuille is erg groot, er doen er 58 mee,” vertelt Huub Swartjes van Vrielink Makelaars. “Ook verkopers hebben verwachtingen van de Open Huizen Dag, anders doen ze natuurlijk niet mee.”

Wie zijn huis bij Vrielink te koop heeft staan, krijgt vooraf aan Open Huizen Dag tips. “Iedereen die meedoet krijgt tips die de presentatie van de woning positief beïnvloeden. We zijn die dag met vijf makelaars onderweg en paraat om in te kunnen springen als er vragen zijn.”

Ook Swartjes benadrukt de kracht van Open Huizen Dag nog eens: “Open Huizen Dag is echt een laagdrempelige manier om zonder het maken van een afspraak eens een huis binnen te lopen. Mensen lopen soms een huis binnen dat ze in eerste lijn niet zouden bezichtigen onder het mom van ‘ach, we zijn nu toch in de buurt, laten we eens kijken’. Elke keer verkopen we weer een paar panden naar aanleiding van de Open Huizen Dag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.