voces in concert voor hospice de cirkel

Vocaal ensemble Voces treedt op zondag 17 november op met een programma van een uur in de Plaskerk in Raalte. Het concert, dat voor de nieuwbouw van het hospice wordt gegeven, begint om 15.00 uur. De organisatie van deze muzikale middag is in handen van de SoroptimistenSallAnders.

Het ensemble Voces is een meerstemmig vocaal ensemble, bestaande uit acht enthousiaste zangers en zangeressen. De leden zingen onder leiding van Jan Weststeijn, afgestudeerd koordirigent aan het conservatorium in Arnhem.

De zangers en zangeressen zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. De twee belangrijkste uitgangspunten van Voces zijn plezier in het zingen en het leveren van hoge kwaliteit. De optredens kenmerken zich door een leuke en informele sfeer, waar veel ruimte is voor humor en interactie met het publiek.

In de afgelopen jaren heeft Voces regelmatig concerten gegeven voor onder andere Unicef. De kritieken waren zeer lovend. `Huiveringwekkend mooi en tegelijk indringend, maar ook vrolijk en verrassend en met een aanstekelijke levendigheid en grote zuiverheid`.

Het repertoire van Voces bestaat voor een groot deel uit Christmas Carols. Daarnaast besteedt het ensemble aandacht aan zelfgeschreven en cabareske nummers. Ook klassieke muziek komt aan bod en is verrassend bewerkt en voorzien van humorvolle teksten.

Voor het bouwen van een nieuw hospice is veel geld nodig, daarom wordt er voor het concert een toegangsprijs van 5 euro gevraagd. De opbrengst komt geheel ten goede aan de nieuwbouw van het hospice. Kaarten zijn te koop bij Annie Schulten. In de pauze van het concert wordt de CD ‘Christmas Illusions’ van de groep Voces verkocht. De Protestantse gemeente Raalte stelt de Plaskerk gratis ter beschikking en Voces werkt belangeloos mee.

Na overleg met Raaltenaar Wim Vletter, tweede tenor van Voces, zijn de SoroptimistenSallAnders vol enthousiasme aan het werk gegaan met de organisatie van het concert.Soroptimisten zijn vakvrouwen die zich inzetten voor goede maatschappelijke doelen en daarom graag hun bijdrage leveren aan de bouw van een nieuw hospice in Raalte.

Voor meer informatie staging2.vocesonline.nl, staging2.decirkelraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.