vlammende manager bij raalte plaza

Op de laatste dag van de woon-3-daagse bij Raalte Plaza aan de Heesweg, verwarmde vestingmanager Hans Beugen van Formido bouwmarkt zijn klanten wel op een hele speciale manier. Hij had Raalter stuntman Chuck Borden met zijn stuntteam in zijn winkel staan. Tot groot plezier van personeelsleden werd Hans Beugen betrokken bij een vuurstunt.

Iedereen hield mobiel en camera’s gereed. Hans werd in een jas gehesen en vriendelijk door Chuck voorbereid op de stunt. Na de bevestiging van Hans Beugen op de vraag of hij er klaar voor was werd zijn arm in de brand gestoken.

Het was een bijzonder mooi moment. Hans zat vol verwondering te kijken naar de vlammen op zijn arm. Even later werd zijn arm, onder luid applaus van de toeschouwers, gedoofd. Hans kon opgelucht adem halen. Met de prima verlopen stunt ging een wens van Hans in vervulling. “Het was eens wat anders dan klanten adviezen geven over klussen” zei hij na afloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.