verse bakkersbroden bij de jumbo in raalte

De Jumbo aan de Domineeskamp in Raalte kan de klanten versgebakken bakkersbrood aanbieden. De twee bakkers van het bedrijf hebben namelijk twee gloednieuwe rijskasten en een nieuw ovenpark. Het brood wordt van begin tot eind in de winkel gemaakt. De bakkers bereiden zelf het deeg van de broden voor. Dat deeg mag dan 18 uur lang de rijskasten in. Elke ochtend vanaf 06.00 uur gaat het gerezen deeg de oven in en als de deuren van de winkel om 08.00 uur open gaan, liggen de versgebakken broden voor de klanten in de schappen.

Een jaar geleden was de Jumbo aan de Domineeskamp nog een C1000. Daar werkten de twee ambachtslieden al aan het bereiden van gebak en andere soortgelijke producten. Toen de winkel een Jumbo werd, hadden de ambachtelijke gebakjes geen toegevoegde waarde meer. Het gebak van de Jumbo was namelijk al van een goede kwaliteit. Bij de overname van de winkel zijn de twee bakkers in het bedrijf gebleven. Om ze een uitdaging te blijven bieden hebben de eigenaren nu dus geïnvesteerd in een nieuwe bakkerij. Daarmee heeft de Jumbo in Raalte een vrij uniek concept. De meeste supermarkten krijgen namelijk al kant-en-klaar de broden binnen, of het deeg wordt bevroren aangeleverd. In Raalte willen de bakkers bij de Jumbo daar echt niks meer van weten.

Naast de verse broden heeft de Jumbo aan de Domineeskamp ook de banketafdeling geherintroduceerd. Denk daarbij aan producten als de Berliner bol, het pecannotenbrood, de ananasflap en het omeletbroodje. Ook kan je er terecht voor verse wafels met fruitvulling. Naast de lekkere verse broden kan je er dus ook nog terecht voor banket. De Jumbo in Raalte is de enige supermarkt in de omgeving die kan zeggen dat ze echt warm bakkersbrood hebben. Klanten reageren dan ook unaniem enthousiast. Het Sallands brood in de groengrijze zakken wordt steeds populairder. Toch wil de Jumbo iedereen graag kennis laten maken met hun Sallands brood. Bij de bakkerij in de winkel kan je de bakker vragen naar het brood. Je kan dan een paar sneetjes meekrijgen om het te proberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.