veertig jaar boerhof projectinrichters

Boerhof Projectinrichters uit Heeten bestaat dit jaar veertig jaar en dat viert het bedrijf met twee dagen feest. Op 4 en 5 oktober wordt het jubileum gevierd.

Op 4 oktober is er een speciale middag voor genodigden. Een dag later is er een open dag waar iedereen welkom is. Tijdens die dag kun je onder andere zien welke rol kleur heeft gespeeld in veertig jaar Boerhof. Voor kinderen zijn er extra activiteiten. Daarnaast is de Werkgroep Historisch Heeten aanwezig met zowel historisch als recent materiaal van het dorp Heeten.

Boerhof Projectinrichters ontstond in 1973, toen oprichter John Boerhof begon met een tapijthal in Heeten. Het begon allemaal met een pand van 50 m2, dat slechts op vrijdag en zaterdag open was.

In 1987 kreeg John de opdracht om een kantoorgebouw in Zwolle aan te kleden. Dit keerde het tij. Zo ontstond Boerhof Projecten in 1988. Het was inmiddels een zaak met 12 man personeel. In 1995 kwam de zuivelfabriek in Heeten leeg te staan en John greep zijn kans. Boerhof Heeten werd een grote speler op het gebied van projectinrichting.

In 2000 werd het bedrijf gesplitst in een bedrijf voor projectinrichting en een bedrijf voor particulieren. Twee jaar later werden beide bedrijven overgenomen door John’s dochters. Kristel ging samen met haar man Tom verder met Boerhof Projectinrichters. Corinne en haar man Hilko namen de meubelzaak over.

De meubelzaak heeft door de crisis helaas de deuren moeten sluiten en staat te koop. Bij de Projectinrichting wordt hard gewerkt om het bedrijf goed draaiende te houden.

John Boerhof zelf is samen met zijn broer een nieuwe uitdaging aangegaan. Het gebouw van de voormalige meubelzaak wacht op een koper en een nieuwe bestemming. Tot het verkocht wordt, hebben de twee broers het pand omgetoverd tot een outletstore.

Wil je de open dag bezoeken? Kom dan op 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur naar de showroom van Boerhof Projectinrichters aan de Dorpsstraat 41-43 in Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.