veel te veel signalen op kruispunt

Weet je hoeveel signalen er op zo maar een kruispunt met wat parallelwegen staan? We hebben ze geteld, maar zijn op een gegeven moment in blokjes van vijf en tien gaan optellen. Want het zijn er zo maar een stuk of honderd.

Niet alleen maar ANWB-verwijzingen naar andere richtingen. Ook voorrangsborden, of juist geen voorrang. Een verdwaald hectometerpaaltje. Snelheden. Straatnaam. Alvast een verwijzing naar een hele rits bedrijven. Verkeerslichten. Het houdt niet op. Wat we ons nu afvragen: heeft het zin zo veel borden? Want we kunnen dat allemaal toch niet tegelijk in ons opslaan? En toch gaat het goed.

We zijn benieuwd naar jullie mening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.