veel belangstelling voor atb jeugdclinic

Ruim 25 jeugdige ATB-ers deden woensdag 9 oktober mee aan de ATB-jeugdclinic. Deze werd georganiseerd in het kader van de Sallandse Week van de ATB. De drie trainers (Maarten Nijland, Lyan Rensen en Maarten Rechterschot) waren verheugd over het enthousiasme en de inzet van de jeugd.

Op het ATB-trainingsparcours op het Wechelerveld bij Deventer werden de jeugdige ATB-ers met verschillende oefeningen vaardig gemaakt in het rijden op een ATB. Voor wie geen eigen fiets had was een leen-ATB beschikbaar gesteld door WR-Bikes en CRT Raalte.

Ook de jeugdige ATB-ers kunnen straks gebruik maken van de nieuwe ATB-routes die zondag 13 oktober officieel worden geopend. Zie staging2.atbsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.